Menu

Sport
ÎL VREA ȘI PE IVAN

andrei ivanGigi Becali a anunțat că a făcut o ofertă de 1,8 milioane de euro pentru Andrei Ivan, în vârstă de 21 de ani, fotbalistul lui Krasnodar împrumutat la Rapid Viena. Fotbalistul și-a dat deja acordul să vină la FCSB, unde ar urma să câștige 26.000 de euro lunar. 

Harlem Gnohere  are mari șanse de a pleca de la FCSB în pauza de iarnă, undeva în zona arabă, astfel că Gigi Becali caută de acum soluții de înlocuire. Finanțatorul FCSB a dezvăluit că vrea să-l aducă la gruparea roș-albastră pe Andrei Ivan, care acum evoluează sub formă de împrumut la Rapid Viena. Andrei Ivan a evoluat în 16 meciuri pentru Rapid Viena în toate competițiile.

A strâns 933 de minute, marcând 3 goluri si a oferit și o pasă de gol. La Craiova în 101 meciuri a marcat de 19 ori și a oferit și 13 assist-uri. În Rusia, la Krasnodar, a jucat foarte puțin. În 9 meciuri a adunat doar 82 de minute.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>