Menu

Social
STRĂZI “INVADATE” DE VARZĂ DECORATIVĂ

Iașiul, invadat de varză decorativă. Bulevardul pietonal din fața Primăriei și marile parcuri din oraș au fost decorate cu plante ornamentale, care atrag toate privirile. Iașiul se pregătește, încet, încet, primească sutele de mii de pelerini, care vor participa la hramul Sf Parascheva, ocrotitoarea Moldovei.

Zeci de ghivece cu plante decorative au fost amplasate in fata Primariei si a Mitropoliei Moldovei si Bucovinei. Culorile intense, de mov si crem, atrag toate privirile. De anul viitor, astfel de aranjamente vor putea fi admirate in tot  orasul. Serviciul de Spatii Verzi a cumparat 5 mii de bucati de varza ornamentala. Planta decorativa seamana cu varza obisnuit, singura diferenta e culoarea frunzelor din interior. Fiecare fir a fost cumparat cu 37 de bani, iar acest ornament va rezista pina cel putin in aceasta iarna.

Peste citeva zile, in preajma Mitropoliei vor fi aranjate si ghivecele de crizanteme frumos colorate, din sera proprie a administratiei locale.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>