Menu

Social
SPULBERAȚI DE O MAȘINĂ

Accident cumplit ieri după amiază pe Drumul European 85 în afara localității buzoiene Racoviteni. Doi bărbați au murit pe loc și un altul a fost grav rănit, după ce o mașină condusă de un buzoian a spulberat o căruță, care a încercat să traverseze șoseaua fără să se asigure. Calul atelajului a fost și el rănit şi a fost preluat de un medic veterinar.

Accidentul rutier s-a petrecut pe Drumul European 85, la intersectia cu un drum comunal, in apropierea localitatii Racoviteni. Cei trei barbati din caruta plecasera la taiat de coceni si, cel mai probabil, nu s-au asigurat cand au incercat sa traverseze soseaua europeana. Atelajul a fost izbit in plin de un autoturism condus de un buzoian in varsta de 39 de ani. Soferul spune ca a incercat sa evite impactul dar din pacate nu a mai avut timp.

In urma impactului violent, doi barbati din caruta, unul de  47 de ani, celalalt de 51 de ani, au murit pe loc. De asemenea, un al treilea barbat aflat in atelaj, de 32 de ani, a fost ranit grav si a fost transportat de urgenta la Spitalul de Urgenta Buzau. Legea spune că pe un astfel de drum, cărutele nu au voie să circule.

In urma accidentului, calul de la caruta a fost si el ranit şi a ajuns cu cealalta jumătate a carutei într-un lan de porumb din apropiere, de unde a fost preluat de un medic veterinar.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>