Menu

Social
DOUĂ VIEȚI CURMATE DIN NEATENȚIE

Neatenția la volan a mai curmat două vieți. Un accident cumplit s-a petrecut în această dimineață, pe DN1, în dreptul localității Băicoi. Trei autoturisme au intrat în coliziune, iar un urma impactului puternic două femei, din Provița și-au pierdut viața, iar un bărbat din Câmpina a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, cu răni serioase. Atenție, urmează imagini care va pot afecta emoțional!!

Sunt imagini surprinse la scurt timp dupa impactul celor trei autoturisme, care s-a produs  la ora 7.30. Un barbat de 77 de ani, din Campina, care mergea impreuna cu sora lui de 73 de ani si o nepoata, de 45 de ani inspre Ploiesti a ajuns de urgenta la spital. Pentru mama si fiica sa insa, medicii nu au mai putut face nimic.

Barbatul care a ajuns la spital a suferit un traumatism cranian cerebral, are un hematom parietal drept și o fractura de piramida nazala. La fata locului au ajuns in cel mai scurt timp si rudele victimelor. Politistii au deschis un dosar penal pentru ucidere si vatamare corporala din culpa.  ISU Prahova a intervenit cu două autospeciale, dintre care una de descarcerare, dar și cu două ambulanțe SMURD.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>