Menu

Social
DISPARIȚIE ELUCIDATĂ

Dispariție misterioasă în comuna buzoiană Topliceni. O femeie a sesizat astăzi la 112 că bătrâna de 80 de ani pe care o avea în grijă nu mai este de găsit. După câteva ore de panică, enigma s-a elucidat: bătrâna, care suferea de probleme cardiace, a plecat singură la spitalul din Rm Sărat, unde s-a și internat.

Disparitia batranei de 80 de ani a fost sesizata de ingrijitoarea acesteia, o nepoata, cand venise sa ii aduca de mancare. Crezand ca batrana este moarta in casa, nepoata s-a speriat ingrozitor si a sunat imediat la 112.  La fata locului s-au deplasat o ambulanta, un echipaj de politie si un echipaj de descarcerare. Pompierii au constatat ca usa de la casa fusese inchisa cu cheia, pe dinafara. Vecinii spun ca, de ceva vreme, batrana acuza dureri de cap, iar de doua zile nu a mai fost vazuta.

Prima ipoteza luata in calcul de polististi a fost si cea adevarata. Batrana, care suferea de probleme cardiace, s-a simtit rau, si, fara sa anunte pe nimeni, a plecat singura la spital. Dupa cateva ore de cautari, femeia de 80 de ani a fost descoperita intr-o sectie a Spitalului Municipal din Rm Sarat, unde a fost internata pentru investigatii medicale si tratament.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>