Menu

Sport
A DOUA VICTORIE ÎN LIGA ZIMBRILOR

Victorie importantă reușită miercuri seară, pe teren propriu, de Handbal Club Buzău 2012 în fața formației Universitatea Cluj. 31-21 a fost scorul partidei, al doilea succes în Liga Zimbrilor pentru handbaliștii antrenați de Eliodor Voica. Pentru echipa din Buzău urmează un meci facil în Cupa României.

Clujenii au condus cu 1-0 si 2-1 in startul meciului, dupa care buzoienii au preluat controlul partidei si, usor, usor, s-au distanțat iar la pauza au intrat cu un avantaj de patru goluri. Repriza secunda a fost dominată total de elevii lui Eliodor Voica și au marcat din toate pozițiile. Incapabili de o replica pe masura, oaspetii clujeni au fost nevoiti sa se recunoasca invinsi cu scorul de 31-21 de catre o formatie buzoiana care a facut spectacol. În urma acestei victorii, a doua în actualul sezon al Ligii naționale de handbal masculin, Handbal Club Buzău 2012 a urcat pe locul 10 în clasament, cu 6 puncte.

Miercurea viitoare, Handbal Club Buzau 2012 joaca in Cupa Romaniei, la Brasov, cu echipa Centrului olimpic de tineret, iar apoi urmeaza o deplasare la Bacău, cu CSM, in Liga Zimbrilor.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>