Menu

Social
PASAGERUL NR. 1 000 000

Aeroportul Internațional Iași a sărbătorit pasagerul cu numărul 1.000.000 din acest an, cu o lună mai devreme față de 2017. Norocosul pasager este o tânără din Timișoara, care pe lângă primirea festivă de care a avut parte pe aeroport, a primit și două călătorii pentru două persoane și o geantă de călătorie.

Anul acesta, pasagerul cu numărul 1 milion a fost desemnat de compania națională Tarom. Se numește Ramona Cristina Piștină, locuiește în Timișoara și a sosit la Iași pe ruta directă operată de Tarom. Pasagerul cu numărul norocos a fost întâmpinat, într-un cadru festiv, în sala de sosiri de directorul Aeroportului Iași, președintele Consiliului Județean, reprezentantul Tarom și de mulți invitați.

Pasagerul câștigător a primit un voucher cu două călătorii pentru două persoane și un troller sport. Momentul a fost sărbătorit cu tort și șampanie. Înregistrarea cu o lună mai devreme față de 2017 a pasagerului cu numărul 1 milion, se datorează extinderii rețelei de rute și creșterii traficului aerian.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>