Menu

Social
ANCHETĂ CERUTĂ DE PREMIER

Premierul Viorica Dăncilă va cere un control la Spitalul Judeţean din Călăraşi, după ce zilele trecute au apărut imagini cu o persoană care se târa pe asfalt în faţa unității medicale. Primul ministrul a spus că asemenea situații sunt de neacceptat și că nu ar trebuie să se mai repete.

Șefa guvernului, Viorica Dăncila, a declarat aseară, într-o intervenție telefonică, la un post de televiziune, că va solicita un control la Spitalul Județean Călărași, după ce, în spațiul public au apărut imagini care arătau cum o persoană se târăşte pe asfalt, în timp ce pe lângă el trece un infirmier.

“O consider o datorie în calitatea mea de prim-ministru. Vă asigur că nu numai că vom face un control acolo unde s-a întâmplat acest lucru, dar cred că trebuie să luăm toate măsurile ca astfel de lucruri să nu se mai întâmple în România”

                                        Viorica Dăncilă, premierul României

 a precizat Viorica Dăncilă

Imediat după apariția în mediul online a imaginilor cu bărbatul care merge în genunchi şi în mâini în faţa spitalului din Călăraşi, fiind ignorat de un infirmier care trece pe lângă el, medicul şef al unității medicale a declarat că, într-adevăr, pacientul a primit îngrijiri pentru o intoxicaţie alcoolică de care suferea, apoi a plecat, fără voia medicilor. Potrivit acestuia, comportamentul ulterior al pacientului ar fi intervenit în momentul în care a văzut că este filmat. Conducerea Spitalului Judeţean Călăraşi a dispus propria anchetă pentru a stabili dacă angajaţii unităţii medicale au greşit în acest caz.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>