Menu

Social
S-AU RĂTĂCIT PE “INTERZIS”

Indicatorul rutier „Accesul interzis” nu înseamnă mare lucru pentru mulți șoferi din România. Au constat-o recent și polițiștii locali din Buzău în urma unor controale. Aproape 100 de șoferi au fost sancționați după ce au fost depistați pe străzi unde accesul auto era interzis, prin indicatoare rutiere.

În numai 3 zile, polițiștii locali din Buzău au descoperit aproape 100 de șoferi care „s-au rătăcit” pe drumuri din oraș unde accesul autovehiculor este interzis. Așa cum era de așteptat, cei mai mulți dintre conducătorii auto care au intrat cu mașina pe „interzis” au spus că nu au observat indicatorul rutier.

Pentru nerespectarea sindicatorului „Accesul interzis”, șoferii pot fi sancționați cu avertisment sau 2-3 puncte amendă și 2 puncte penalizare la permisul de conducere. Polițiștii locali le recomandă participanților la trafic să respecte semnificația indicatoarelor rutiere. Oamenii legii vor fi prezenți și în zilele următoare pe străzi, în cartierele Dorobanți 1 și 2, acolo unde au fost amplasate recent indicatoare cu accesul interzis.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>