Menu

Social
STAȚII CA-N DUBAI

Comuna prahoveană Brazi are 11 stații de autobuz cum doar în țările calde găsești. Conducerea localității se mândrește chiar că modelul este asemănător celor din Dubai. Elegante, cu uși care se închid singure, dotate cu aer condiționat, stațiile au costat 8.000 de euro bucata. Deocamdată nu au fost racordate la curent electric, dar procedura e doar o chestiune de timp. Păcat că autobuzele care opresc în stații, sunt tot vechi.

Imediat ce compania de electricitate va racorda stațiile la rețeaua de curent electric, locuitorii din Brazi nu vor mai duce grija caniculei vara, sau a gerului, iarna. Ca să nu mai aibă nici această grijă, primarul s-a gândit să contacteze o firmă de asigurări.

Păcat că autobuzele care opresc în aceste stații nu prea se potrivesc în decor. Sunt vechi și nu au atâtea modernizări, dar nu sunt ale localității, ci doar tranzitează cea mai bogată comună din Prahova. Și tot la capitolul investiții de top comuna Brazi se mai poate lăuda cu o mașină complet electrică achiziționată prin programul Ministerului Mediului. Are și stație de încărcare electrică, în spatele primăriei.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>