Menu

Social
DASCĂLUL VIOLENT

Caz şocant la o şcoală din localitatea Viişoara din judeţul Botoşani. Un învăţător a strâns de gât un elev până l-a lăsat fără aer. Băieţelul, elev în clasa I , l-ar fi deranjat pe dascăl, iar acesta din urmă l-ar fi strâns de gât pe copil și l-a scos pe hol să scrie. Va avertizăm că urmează detalii care va pot afecta emoțional!

Incidentul s-a întâmplat în timpul orelor. Părinții spun că băiețelul ar fi fost strâns de gât de învăţător până a rămas fără aer și de teamă, a făcut pe el. Mai mult, urmele mâinilor dascălului au rămas pe gâtul elevului , drept urmare, părinţii au depus o plângere la Poliţie împotriva învăţătorului violent.

Familia copilului susţine că nu este pentru prima dată când învăţătorul agresează copii. Alţi trei elevi au fost bătuţi de dascăl, iar o fetiţă chiar s-a ales cu un ochi vânăt. Învățătorul este acum cercetat penal și riscă să-și piardă și locul de muncă.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>