Menu

Sport
ÎNFRÂNGERE DUPĂ PATRU ETAPE

SCM Gloria Buzău a trebuit să se recunoască învinsă pe terenul unei alte Glorii, Bistrița, partidă care a contat pentru etapa cu numărul 6 a Ligii Naționala la handbal feminin. Gloria Bistrița s-a impus la două goluri diferență. Pentru echipa din Buzău, urmează un alt duel dificil, pe teren propriu, în fața Coronei Brașov.

Neînvinse în ultimele patru partide, în care înregistraseră trei victorii și un rezultat de egalitate, buzoiencele au pierdut în fața Gloriei Bistrița, o echipă care începe să se regăsească după un start de campionat mai ezitant. Echipa gazdă s-a desprins în prima parte la două goluri însă buzoiencele au reușit, la un moment dat, să preia conducerea, scor 12-13. Gazdele au revenit însă cu un alt tonus de la cabine și au reușit să se desprindă treptat pe tabela de marcaj. În final, elevele lui Dumitru Muși au reușit să mai reducă din avantajul luat de ardelence iar partida s-a terminat cu scorul de 29-27.

În ciuda eșecului, SCM Gloria Buzău se menține în prima parte a clasamentului și asteaptă acum meciul cu ACS Corona Brașov de pe teren propriu, care se va disputa etapa viitoare.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>