Menu

Cultural
O NOUĂ PREMIERĂ

„Afacere cu cadavre” este titlul celei mai noi producții a Teatrului „George Ciprian” din Buzău. Este vorba de o comedie care îl va avea în prim plan pe actorul Mihai Bisericanu. Premiera spectacolului va avea loc în data de 31 octombrie.

Teatrul de proiecte „George Ciprian” din Buzău le propune iubitorilor de teatru o nouă producție de excepție. Este vorba de spectacolul „Afacere cu cadavre”, regizat de Ilinca Stih, adaptare după un român al dramaturgului american Joseph Kesselring.

Distribuția noului spectacol al Teatrului „George Ciprian” propune actori cunoscuți, precum Mihai Bisericanu, Lucian Ionescu sau Adrian Nour. Premiera spectacolului „Afacere cu cadavre” va avea loc miercuri, 31 octombrie, de la ora 19.00. Prețul unui bilet de intrare la spectacol este 35 de lei, iar pentru elevi, studenți și pensionari, un tichet costă doar 15 lei. Biletele se pot achiziționa atât online, accesând site-ul de internet al Teatrului ”George Ciprian”, cât și de la agenția de bilete de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>