Menu

Social
ȘOFERUL TERIBILIST, AMENDAT

Șoferul constănțean care se droga, făcea live pe Facebook și asculta manele la maxim în timp ce gonea cu mașina în trafic a fost identificat de polițiști și amendat cu sume record. Bărbatul s-a filmat la volan, iar imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare. Aseară ofițerii de la Rutieră i-au bătut la ușă și apoi l-au chemat la sediu pentru cercetări penale.

Pe imagini se poate observa cum acest tanar din Harsova isi ruleaza o tigara ce ar contine substante cu efect halucinogen. De altfel, soferul teribilist recunoaste faptul ca se drogheaza cu etnobotanice si le transmite celor care il urmaresc in live ca nu se poate face bine. In tot acest timp individul se deplaseaza cu mare viteza pe drumul ce leaga Harsova de Constanta.

Soferul are 26 de ani si locuieste in orasul Harsova. Cand s-a filmat la volan calatorea spre Cernavoda, pe un drum judetean. Pus in fata imaginilor si confruntat cu probele de la dosar, barbatul a devenit cooperant cu investigatorii.

Si nu doar atat. Masina pe care o conducea constanteanul nu avea nici asigurarea RCA , asa ca ofiterii de la Rutiera i-au luat placutele de inmatriculare ca sa nu mai poata circula pe drumurile publice. Pe numele soferului au fost formulate mai multe capete de acuzare, si fiecare a fost sanctionat separat. Suma totala a fost considerabila.

În ceea ce privește tigarile confectionate artizanal cu substante halucinogene, individul rămâne în atenția oamenilor legii. El  le-a spus anchetatorilor că nu mai consuma substanțe cu efect psihoactiv ci doar dorește să braveze cu astfel de fapte.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>