Menu

Social
CĂZUȚI ÎN STAȚIA DE POMPARE

Doi muncitori de la societatea Apă Canal Galați, care urmau să facă lucrări de mentenanță la o stație de pompare, de pe faleza Dunării, din municipiu s-au dezechilibrat și au căzut de la o înălțime de aproape 7 metri. Cei doi au fost scoși de pompierii sosiți la fața locului, iar unul dintre ei, găsit în stare de inconștiență, a avut nevoie de resuscitare din partea medicilor . Bărbaţii au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi. 

Mai multe echipaje de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă Galaţi au fost astăzi solicitate pentru salvarea a două persoane aflate în stare de inconştienţă într-o staţie de pompare din centrul municipiului Galaţi.

SC Apă Canal Galaţi a informat că cei doi muncitori intenţionau să facă lucrări de mentenanţă la staţia de pompare a apelor uzate de pe Faleza Dunării, zona Elice, staţie aflată în subteran. Se pare că din cauza unor acumulări de gaze sau din alte cauze, cei doi s-au dezechilibrat şi au căzut de pe o scară, de la o înălţime de peste şapte metri.
Cei doi muncitori au fost scoşi din staţie, unul dintre ei fiind resuscitat de un echipaj SMURD, în timp ce al doilea era conştient şi cooperant.

Bărbaţii au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi. În acest caz se continuă cercetările pentru stabilirea circumstanţelor în care a avut loc accidentul.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>