Menu

Social
ACCIDENT MORTAL PE DUNĂRE

Un bărbat a murit aseară, după ce barca în care se afla împreună cu un prieten, s-a lovit de o barjă. Incidentul a avut loc pe Braţul Sulina al Dunării. Trupul său a fost găsit de pompieri în cabina ambarcaţiunii.

Pompierii din Tulcea au fost solicitaţi să intervină aseară pentru căutarea unei persoane dispărute în zona milei 18 a braţului Sulina. Doi bărbaţi se aflau într-o barcă care se deplasa de la Tulcea către Sulina, iar la un moment dat ambarcaţiunea în care erau s-a ciocnit cu o barjă.

Bărbatul dispărut a fost găsit în cabina bărcii, decedat. Trupul său a fost scos de către echipajul de pompieri de pe nava SAR împreună cu echipajul de Poliţie Transporturi. Victima avea 50 de ani şi era din Sulina. Celălalt bărbat aflat în barcă nu a fost rănit în urma incidentului.

Poliţia Transporturi şi Căpitănia au început cercetările pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs evenimentul.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>