Menu

Social
AFACERE MISTUITĂ DE FLĂCĂRI

Incendiu cumplit în această dimineaţă în judeţul Buzău. O pensiune în care erau cazați 12 turiști a fost cuprinsă de flăcări și doar o minune a făcut ca nimeni să nu fie rănit. Flacarile au mistuit mansarda si etajul cladirii precum si restaurantul de la parter. Turiștii au fost evacuați de către proprietarul pensiunii. Pompierii urmeaza sa stabileasca cauza incendiului.

Incendiul a izbucnit puțin după ora 4 și i-a luat prin surprindere pe cei care dormeau. Patronul pensiunii a fost cel care a dat alarma. În scurt timp cei 12 turiști cazați în pensiune au fost evacuați. Pompierii au intervenit cu 4 autospeciale cu apa si spuma. Au evacuat buteliile cu gaz din bucataria restaurantului.

Pensiunea este construita pe structura de lemn ceea ce a favorizat extinderea flacarilor la intreaga cladire. Interventia a fost extrem de dificila si din cauza lipsei hidrantilor. Pentru a se alimenta cu apa autospecialelele de pompieri au fost nevoite sa plece la aproape 5 km distanta. Traficul pe Drumul National 10 unde se afla pensiunea a fost dirijat de politisti pentru ca masinile de interventie au ocupat sensul de mers catre Brasov.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>