Menu

Social
DRAMĂ DUPĂ DRAMĂ

Dramă în familia părăsită de buzoianul care a murit în vară în împrejurări inexplicabile în Munții Bucegi și a fost descoperit abia recent. Femeia de care Viorel Găman divorțase stă de aproape două luni prin spitale din cauza unor grave probleme medicale. A picat pe capul ei grija înmormântării fostului soț, însă familia ei e prea săracă și necăjită în aceste momente.   

Silviana Alexandrescu este de aproape două luni internată prin spitale iar acum este într-un centru de îngrijiri paliative din București, după o operație de extirpare a unei tumori la colon. I s-a pus pe suflet după ce a dispărut fostul ei bărbat, la care încă mai ținea. De când femeia de 42 de ani s-a îmbolnăvit și stă mai mult prin spitale, de copii are grijă bunica Artemia. Locuiesc într-o garsonieră de numai 11 metri pătrați, unde spațiul de dormit este și bucătărie, și loc de joacă pentru băiat.

Bunica a mai avut o garsonieră în același bloc, la fel de mică, însă a vândut-o de curând pentru a-i plăti fetei operațiile. O pensie de 600 de lei și alocațiile copiilor sunt toți banii familiei, din care foarte mulți merg pe tratamentele  Silvianei. A mai fost până în vară pensia alimentară de câte 200 de lei pentru fiecare copil plătită de fostul sot, Viorel Găman. Dispariția lui a adus numai probleme, inclusiv îmbolnăvirea fostei soții,  crede mama Silvianei.

Viața Silvianei și a copiilor ei s-a schimbat radical după ce fostul soț a trecut la o altă religie, crede bătrâna. Viorel avea altă atitudine în casă. De exemplu, spune fosta soacră, cerea mâncăruri fără carne la masă și dădea mai puțini bani în casă. Ca și cum sărăcia, bolile și pierderea suferită nu ar fi fost de ajuns, fosta familie a lui Viorel Găman s-a pricopsit și cu grija aducerii rămășițelor pământești pentru înmormantare.

Pe data de 8 iulie, buzoianul Viorel Găman a coborât din tren la Buşteni şi a pornit pe jos, prin munţi, până la Crucea Caraiman, punct din care ar fi dispărut. Cadavrul lui a fost descoperit, pe 17 octombrie, și a fost recuperat de salvamontiștii din Busteni, câteva ore mai târziu, dintr-o râpă de pe Valea Seacă a Crucii.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>