Menu

Social
S-A DESCHIS INDAGRA 2018

Indagra-2018Cel mai mare târg agroalimentar din România, Indagra 2018, își deschide astăzi porțile la Romexpo. Evenimentul se desfăşoară în perioada 31 octombrie – 4 noiembrie şi este organizat de Romexpo, împreună cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România.

Organizatorii estimează că peste 65.000 de vizitatori vor călca pragul expoziţiei care, în acest an, se întinde pe 64.000 metri pătraţi. Biletul de intrare la târg costă 30 de lei.

Peste 550 de companii din 25 de ţări, dintre care mai mult de 380 din România, participă la ediţia din acest an a Târgului internaţional de produse şi echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii şi zootehniei – INDAGRA 2018, cea mai importantă manifestare cu profil agricol organizată anual în România.
În cadrul expoziţiei, autorităţile aflate în subordinea Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale vor organiza o serie de conferinţe ce vor avea ca principale teme: dezvoltarea rurală, schimbarea generaţiilor în agricultură, dezvoltarea mediului rural şi a agriculturii din România, precum și sprijinul financiar acordat fermierilor de către APIA. O premieră a târgului din acest an va fi prezentarea oficială a primul tractor agricol românesc, după o absență de 15 ani,   și care este un concept 100 la sută autohton.

Indagra 2018 beneficiază de participarea oficială internaţională a ţărilor: Turcia, Finlanda, Belarus, Grecia, Ungaria şi Spania şi de participări de grup din partea: Franţei şi Poloniei.
Potrivit organizatorilor, în aceeaşi perioadă se va desfăşura şi Indagra Food, cel mai mare eveniment dedicat industriei alimentare din România, unde peste 200 sunt companii din industria alimentară şi din domeniile conexe.

Evenimentul va reuni și producători tradiţionali şi internaţionali de vinuri şi băuturi alcoolice, distribuitori din domeniu şi producători de echipamente folosite în procesul de vinificaţie.

Programul de vizitare este între orele 10:00 şi 18:00, iar biletul de intrare costă 30 de lei.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>