Menu

Social
OFERTE ÎNȘELĂTOARE

Oferte înșelătoare și practici concurențiale incorecte. Sunt metodele prin care chiar și marile companii de telecomunicații încearcă fure clienții altor firme de profil. Se întâmplă și în localitatea buzoiană Berca, unde agenți de teren al unei importante companii de telecomunicații profită de naivitatea ori vârsta unor localnici și, dânduse drept reprezentanți ai firmei TV Sat, ii conving semneze alte contracte de furnizare a serviciilor de cablu TV și internet, cu respectiva companie.

Pentru ca nu pot atrage clienti prin calitatea serviciilor ori preturile practicate, unele mari companii de telecomunicatii recurg nu doar la oferte inselatoare, ci si la practici ilegale. Este si cazul unei importante companii de telecomunicatii care, prin intermediul agentilor de teren, a pus la cale o adevarata strategie de atragere a clientilor din localitatea buzoiana Berca, profitand de naivitatea unora sau de varsta lor inaintata. Agentii companiei se recomanda reprezentanti ai firmei TV Sat si, sub pretextul ca le instaleaza apartura de receptie moderna, mult mai performanta, ii pun sa semenze noi contracte, dar nu cu TV Sat, societatea de la care primesc servicii, ci cu compania de telecomunicatii in cauza. Astfel de cazuri au fost semnalate de abonatii TV Sat in mai multe zone din Berca, iar unii localnici, in special batrani, chiar au fost inselati sa semneze noi contracte cu compania de telecomunicatii.

Multi abonati ai TV Sat au refuzat insa ofertele inselatoare si nu au picat in capcana intinsa de agentii companiei de telecomunicatii. TV Sat reaminteste companiei de telecomunicatii in cauza ca astfel de practici incalca legislatia in vigoare, iar actiunile de acest gen ar putea atrage actionarea in instanta a celor vinovati.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>