Menu

Social
URS SALVAT

Un urs de 200 de kilograme care a coborât din pădure, cel mai probabil în căutare de hrană, în localitatea Gura Teghii din Buzău, a fost salvat după ce a rămas captiv într-un gard de sârmă. După tranchilizare, animalul a fost salvat din „capcana” naturală, fiind transportat şi eliberat  în pădure.

Jandarmii din Buzau au fost anunţaţi de un lucrător forestier că în localitatea Gura Teghii, in satul Varlaam, un urs este prins într-un gard de sârmă la aproximativ 500 metri distanţă de zona locuită. După primirea apelului, jardarmii au asigurat zona până la sosirea echipei specializate, fiind alertate si autorităţile competente. După tranchilizare, animalul a fost salvat din „capcana” naturală, fiind transportat şi eliberat  în pădure.

Acum aproximativ două luni, un alt urs s-a prins tot într-un gard de sârmă, în aceeaşi localitate, aflată într-o zonă montană.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>