Menu

Social
LEGENDĂ PREMIATĂ

Antrenorul de box care a adus la Buzău primul titlu de campion național de box a devenit, Cetățean de Onoare al județului Buzău. Este vorba despre Marin Dumitru, în vârstă de 90 de ani, campion care a pregătit numeroase generații de pugiliști buzoieni.

Distincția de cetățean de onoare al județului Buzău a fost acordată antrenorului emerit Marin Dumitru in unanimitate de  voturi. Președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, i-a înmânat placheta la finalul ședinței ordinare.

Antrenorul buzoian mai primit și suma de 2.000 de lei.  În vârstă de 90 de ani, Marin Dumitru a adus primul titlu de campion național la Buzău în 1957, iar de-a lungul timpului a pregătit numeroase generații de boxeri. Marin Dumitru nu a fost doar un antrenor de succes, ci și sportiv de performanță si arbitru de box.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>