Menu

Social
RESTANTIERI LA… CIMITIR

vlcsnap-2015-02-24-15h56m07s34    Si cimitirele au datornicii lor. Dovada la Rm Sarat unde aproximativ 2000 de persoane inregistreaza restante, inca din 2011, la taxa de intretinere a locurilor de veci concesionate. Administratia Cimitirului Eternitatea a intocmit deja o lista a rau-platnicilor si a inceput sa trimita somatii de plata catre acestia.

Multe persoane din Rm Sarat nu si-au mai achitat taxa pentru intretinerea locurilor de veci de ani buni. Asa se face ca in prezent, aproximativ 2000 de persoane sunt pe lista neagra cu restante acumulate care ajung pana la 300 de lei. Pentru a recupera din datorii, administratia cimitirului Eternitatea a inceput sa trimita somatii de plata rau-platnicilor. Numai luna aceasta au fost trimise 100 de somatii de plata. Mare parte din persoanele care le-au primit si-au platit deja datoriile.

Persoanele care primesc somatii de plata si nu isi achita taxele de intretinere pentru locurile de veci concesionate risca sa le piarda. Daca locul este lasat in paragina mai mult de 2 ani sau taxa de intretinere nu este platita pe o perioada mai mare de trei ani, contractul de concesiune inceteaza.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>