Menu

Social
INSCRIERI DUPA SIMULARI

vlcsnap-2015-02-24-17h26m43s125    Simulararile la Evaluarea Nationala au dat peste cap inscrierile la clasa pregatitoare in unele scoli din Buzau. Mai precis, paznicii nu au permis accesul parinrilor in unitatile de invatamant pe perioada in care elevii au sustinut examenul.

Inscrierile la clasa zero au inceput, oficial, ieri, dar, in unele scoli din Buzau, secretariatele si cadrele didactice au fost mai ocupate cu simularea elevilor din clasa a VIII-a. In unitatile de invatamant in care paznicii au permis accesul parintilor, inscrierile pentru clasa pregatitoare s-au facut, fie dis de dimineata, fie dupa amiaza.

Reprezentantii Inspectoratului Scolar Buzau le recomanda parintilor sa nu se inghesuie inca din primele zile ale inscrierilor intrucat nu este importanta ordinea depunerii dosarelor, ci trebuie doar respectat termenul prevazut de Ministerul Educatiei. În anul şcolar 2015-2016, la Buzău, vor fi infiintate 203 clase pregătitoare, la un efectiv de aproape 4000 de copii.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>