Menu

Sport
VICTORIE IMPRESIONANTĂ

Victorie impresionantă obținută de SCM Gloria Buzău în prima ligă de handbal feminin. Echipa lui Dumitru Muși a învins SCM Craiova, deținătoarea Cupei EHF, vicecampioana en-titre. Alina Ilie și bielorusa Ilyna au marcat din toate pozițiile împotriva oltencelor.

În fața a peste 1000 de spectatori, elevele lui Dumitru Muși au obținut, în cadrul etapei a VIII-a din Liga Florilor, o victorie importantă în fața handbalistelor de la SCM Craiova. Handbalistele din Buzău s-au instalat la conducerea jocului încă din prima repriză, scorul la pauză fiind 12-9. În repriza secundă, handbalistele Gloriei, încurajate de un public numeros, au avut minute bune în care au marcat 8 goluri, în timp ce adversarele lor au bifat o singură dată în poarta apărată de Iordache. La final, scorul pe tabela de marcaj a arătat 27-17, o victorie clară a handbalistelor noastre.

Meciul de duminică a arătat o cu totul altă echipă, mult mai închegată și dornică să câștige. Gogheterele Gloriei au fost Alina Ilie, care a înscris 10 goluri, dintre care 7 de la 7 metri, urmată de bielorusa Ilyna, cu 7 goluri marcate.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>