Menu

Social
CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN MAȘINĂ, N-A RĂMAS ÎN MAȘINĂ

Horia Constantinescu, şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa, a trebuit să dea explicaţii la poliţie în legătură cu un film postat pe contul său de Facebook și în care apare fiul său, dansând în mașină, în timp ce aceasta se afla în mers.

În imaginile video apare şeful OPC Constanţa, pasager pe scaunul din față dreapta, alături de băiatul acestuia care dansează, între scaune, în spate, în timp ce maşina se afla în mişcare. Filmul postat chiar de Horia Constantinescu este însoţit de următorul mesaj: „What happened in the car, stays in the car! Inspectoratul Judeţean de Poliţie Constanţa a anunţat că poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au efectuat verificări cu privire la imaginile care au apărut în spaţiul public, invitându-l la audieri pe șeful OPC Constanța, Horia Constantinescu.

În urma declarațiilor , s-a stabilit că incidentul a avut loc pe Autostrada A 2, iar cea care se afla la volan nu a putut preciza cu exactitate kilometrul la care s-a petrecut fapta. Cei doi nu au fost sancționați de către oamenii legii, și au declarat că regretă incidentul petrecut.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>