Menu

Sport
ÎNFRÂNGERE USTURĂTOARE

Înfrângere usturătoare pentru echipa feminină de fotbal Atletic Club Onix Rm Sărat în partida disputată sâmbătă pe teren propriu cu Navobi Iași. Jucătoarele din Rm Sărat au fost învinse cu scorul de 2-0, într-un meci controlat în totalitate de echipa oaspete.

În penultima etapă a turului Ligii a 2-a de fotbal feminin, Atletic Club Onix Rm Sărat a întâlnit pe teren propriu echipa Navobi Iași. Dacă AC Onix s-a jucat cu ocaziile, formația ieșeană a fructificat cu succes șansele avute și, la final, s-a impus cu scorul de 2-0. Reprezentanții echipei Navobi Iași s-au declarat mulțumiți de victoria repurtată, având în vedere că AC Onix este o echipa matură, luptatatoare și muncitoare.

Antrenorul AC Onix s-a arătat dezamăgit de prestația jucătoatelor sale, însă speră că acestea vor evolua mult mai bine, în etapa următoare. Atletic Club Onix Rm Sărat va juca următorul meci în deplasare, pe 22 noiembrie, la Odorheiu Secuiesc.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>