Menu

Social
VARA DIN NOIEMBRIE

Spectacol fascinant pe lacurile din județul Neamț. Temperaturile ridicate din această perioadă au făcut lebedele să se răzgândească și să nu mai plece spre țările calde. Splendidele înaripate s-au instalat cu zecile pe lac,  lăsându-se admirate și fotografiate de turiști. Totodată pomii au înflorit din nou, iar viile au rodit a doua oară.

Pe lacul de la Pângărați, în județul Neamț, zeci de lebede se plimbă pe luciul apei stârnind admirația turiștilor care le hrănesc și le fotografiază. Temperaturile anormal de calde pentru această perioadă, dar și seceta prelungită au făcut ca pomii să înflorească din nou, iar unele vii au rodit pentru a doua oară.

Deși suntem în luna noiembrie, perioadă în care ar fi trebuit să cadă bruma, iar mercurul în termometre să coboare vertiginos, încă ne mai putem bucura de razele soarelui și de temperaturi destul de ridicate.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>