Menu

Social
IARBA VERDE …DE PE DRUMURI

vlcsnap-2015-02-25-11h34m54s180    Iarba de pe marginea drumurilor judetene a incins din nou spiritele la Braila. Un consilier liberal a propus sa se impastie erbicid pe marginea drumurilor din judet, ca sa nu se mai cheltuie bani periodic, cu cositul. Social-democratii spun insa ca ideea este deplasata, fiindca in acest caz, zona verde de pe marginea soselelor va fi pur si simplu parjolita.

Consilierul brailean Gicu Mitache apreciaza ca se cheltuiesc prea multi bani, an de an, cu taierea periodica a ierbii de pe marginea drumurilor judetene. In plus, el nu este convins ca lucrarile de cosit, platite cu sute de mii de lei, anual, de catre Consiliul Judetean, chiar sunt efectuate pe teren, fiindca este dificil sa monitorizeze cineva toate drumurile din judet. In acest context, Mitache spune ca este mai simplu si mai ieftin sa se impastie erbicid pe marginea soselelor, asa incat iarba sa fie distrusa cu totul. Deputatul PSD Marian Dragomir considera insa ca solutia propusa de consilierul liberal este una nefericita. Si senatorul Ion Rotaru crede ca imprastierea de erbicid pe marginea drumurilor judetene ar putea avea efecte nedorite.

Presedintele Consiliului Judetean Braila, Viorel Mortu, a precizat ca o decizie cu privire la aceasta problema se va lua dupa o discutie cu cei de la Agentia de Protectie a Mediului.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>