Menu

Social
POLIȚIST GĂSIT SPÂNZURAT

Tragedie aseară la Suceava. Un polițist, agent de ordine publică de la Secția Burdujeni, din municipiu, a fost găsit spânzurat, în casa părintească, din localitatea Mihoveni. Nenorocirea a fost descoperită chiar de mama sa, care a sunat imediat la 112. Bărbatul nu a lăsat niciun bilet de adio, iar rudele și apropiații nu își explică de ce a recurs la acest gest extrem. Va avertizăm că urmează detalii care vă pot afecta emoțional!

Polițistul Vasile Cracovschi, de 49 de ani, a fost găsit fără suflare, aseară, în jurul orei 18.00, atârnând în ștreang, chiar de mama sa, care a sunat la 112. La fața locului a ajuns un echipaj de ambulanță însă medicii nu au putut decât să constate decesul. Polițiști și criminaliști au ridicat probe de la locul tragediei și fac acum cercetări. Poliţistul care aparţinea de Secţia Burdujeni se află în concendiu medical de la 1 noiembrie. Apropiații bărbatului sunt şocaţi de gestul acestuia, mai ales că nu a lăsat niciun bilet de adio. Bărbatul mai avea un an până la pensie, era divorțat și avea o fată de 14 ani. Surse apropiate spun că era foarte stresat în ultima vreme din cauza unui dosar la care lucra. Agentul ar fi fost amenințat de un reclamant cu excluderea din Poliție. Acesta a fost și cercetat disciplinar de superiori și deși avea vârsta de pensionare și a dorit să iasă anul acesta la pensie, nu i s-a aprobat acest lucru. Vecinii și prietenii spun despre polițistul mort că era un om deosebit, omenos și că nu avea probleme cu nimeni.

Colegii săi fac acum cercetări pentru a stabili circumstanetele exacte în care s-a petrecut tragedia.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>