Menu

Sport
O NOUĂ ÎNFRÂNGERE

Handbal Club Buzău a fost învinsă, pe teren propriu, de CSM Focşani cu scorul de 21-17 , într-un meci disputat în cadrul etapei a 8-a a Ligii Naţionale de handbal masculin. În ciuda eșecului, echipa buzoiană se menține pe locul 10 în Liga Națională.

Handbal Club Buzău a întâlnit pe teren propriu, în cadrul etapei a 8-a a Ligii Zimbrilor, formația CSM Focșani, revelația acestui sezon. Partida a fost una echilibrată până spre finalul primei părți, atunci când CSM Focșani a reușit să se desprinsă ușor. La pauză, scorul era 10-8 pentru handbaliștii din Focșani. În partea a doua a meciului, jucătorii de la Handbal Club Buzău au cedat iar oaspeții au trecut definitiv la cârma partidei. CSM Focșani a avut la un moment dat, la jumătatea părții a doua a partidei, chiar și 7 goluri avantaj, însă oaspeții au redus apoi motoarele iar buzoienii au mai punctat pe tabelă. Scorul final a fost 21-17 pentru echipa oaspete.

Cu 16 puncte în clasament, CSM Focşani a urcat pe locul 5, în timp ce Handbal Club Buzău se menţine pe locul 10, cu 6 puncte. Etapa viitoare, Handbal Club Buzău 2012 va evolua în deplasare la CSM București iar CSM Focșani va evolua, pe teren, propriu împotriva Dunării Călărași.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>