Menu

Social
TAXIMETRIȘTI JEFUIȚI

Este panică printre taximetriștii din Constanța, care, de câteva zile, sunt jefuiți de un grup de trei tineri ce le pun cuțitul la gât. Tâlharii operează doar seara, după căderea întunericului și își aleg victime de vârsta a treia. Până acum au la activ 15 victime de la care au luat bani, telefoane și electronice scumpe.

Banda tâlharilor comandă taximetre în puncte cheie ale orașului unde operează cel mai des și întotdeauna după ora 3 dimineața, când știu că pe traseu rămân mai mult șoferi în vârstă. S-a întâmplat de câteva ori în ultimele 4 zile. Tâlharii se mișcă foarte repede astfel încât până să-și dea seama, victima este jefuită deja. Oamenii de la volan își revin cu greu din șoc și realizează ce li s-a-ntâmplat, însă de fiecare dată este prea târziu.

Atacatorii nu țin cont de firmele de taxi din Constanța. Până acum le-au căzut victime șoferi de la toate companiile de taximetre. Mărturiile celor jefuiți indică același grup organizat de tineri, cu același mod de operare. Însă din 15 victime doar 4 au avut curaj să mearga la Poliție.

Șoferii de taxi s-au anunțat între ei, iar acum sunt mai vigilenți când e vorba de clienți care vin în grupuri de câte 3 sau 4 persoane. Oamenii sunt înspăimântați că ar putea fi următorii pe lista victimelor tâlhărite. Dacă vor fi prinși, cei 3 vor fi acuzați de tâlhărie în formă continuată și vor fi trimiși în judecată.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>