Menu

Social
CLĂDIRE MISTUITĂ DE FOC

A fost incendiu violent noaptea trecută la Cernavodă. O clădire dezafectată în care se adăposteau câțiva oameni ai străzii a ars din temelii, pompierii fiind nevoiți să se chinuie mai bine de trei ore ca să stingă focul. O femeie a suferit arsuri la cap și a fost transportată la spital. Clădirea mistuită de flăcări aseară era situată într-un loc unde-a mai ars una exact la fel, în urmă cu o lună. Atunci aproape 50 de persoane, familii întregi care locuiau acolo ilegal au rămas fără un acoperiș deasupra capului.

Incendiul a izbucnit puțin înainte de ora 7 seara. În scurt timp flăcările, înalte de câțiva metri, au cuprins întreaga clădire. Câțiva oameni ai străzii își găsiseră acolo adăpost de ceva vreme. Printre ei și o femeie, care de altfel a și sunat la 112. Pompierii au scos-o pe geam. A suferit mai multe arsuri, iar medicii sosiți și ei la fața locului au transportat-o la spital. Șase autospeciale cu 40 de pompieri s-au luptat ore bune cu flăcările, însă focul a mistuit totul în cale.

Clădirea a ars până la temelie. Autoritățile spun că nu mai locuia nimeni acolo, după ce un alt incendiu a transformat în scrum o altă clădire aflată la doar câțiva metri. Atunci și câteva locuințe din cea de-a doua clădire fuseseră afectate, iar oamenii și-au căutat alte adăposturi. În cele din urmă focul a fost stins. Din clădire nu a mai rămas nimic. Acum pompierii vor trebui să stabilească, la lumina zilei, cauza incendiului. Iau în calcul o lumânare pe care oamenii străzii o foloseau să lumineze încăperile sau o sobă improvizată ca să se încălzească.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>