Menu

Sport
ACHIZIȚII DE TOP LA GLORIA

SCM Gloria Buzău a profitat de retragerea formației CSM Român din campionat și a reușit să parafeze înțelegeri cu două jucătoare importante. Este vorba despre Carmen Stoleru și Ana Maria Simion, care au semnat cu echipa din Buzău, ocupanta locului 6 în Liga Națională de handbal feminin.

SCM Gloria Buzău a adus, zilele trecute, două noi jucătoare de handbal. Este vorba de Carmen Stoleru și Ana Maria Simion, jucătoare care au evoluat la CSM Roman, echipă desfiițnață săptămâna trecută. Carmen Stoleru, cea care a evoluat pentru România în ultimele 11 sezoane, căpitanul echipei, a ajuns la o înțelegere cu oficialii clubului SCM Gloria Buzău. În vârstă de 32 de ani, Stoleru este unul dintre cei mai apreciați interi stânga din țară, cu experiență la nivel național și european.

Tot la Buzău a ajuns și extrema dreaptă Ana Maria Simion, golghetera Romanului, cu 32 de goluri, în cele șapte partide disputate în acest sezon. Extrema dreaptă de 30 de ani, din Slatina, juca pentru Roman de la începutul sezonului 2017-2018 și a mai trecut prin carieră pe la Rulmentul Brașov, Slatina, Știința Bacău, CSM Cetate Deva și HCM Râmnicu Vâlcea.

După 8 etape, SCM Gloria Buzău se află pe locul 6 în clasamentul Ligii Florilor.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>