Menu

Social
TRATAMENT “CÂINESC”

Este anchetă la Eforie, după ce mai mulți angajați ai firmei de ecarisaj au fost filmați în timp ce maltratau animalele fără stăpân pe care le strângeau de pe străzi. Oamenii legii s-au autosesizat, după ce imaginile au fost postate pe rețelele de socializare, iar acum angajații vor fi cercetați penal. Vă avertizăm că urmează imagini și detalii cu un puternic impact emoțional!!!

Astfel de fapte sunt considerate rele tratamente aplicate animalelor și se pedepsesc conform legii. Asta nu pare să-i deranjeze pe angajații firmei de ecarisaj cu care primăria din Eforie are contract. O demonstrează imaginile postate de un localnic în care se vede clar cum salariații firmei maltratează animalele în încercarea de a-i închide în cuști. Într-una din imagini se vede cum un bărbat calcă un câine pe cap în mod voit ca să-l facă să-și bage botul în cușcă.

În altă secvență, câinele prins în plasă este târât pe asfalt, fapt ce-i rănește picioarele. Mai grav este că faptele se petrec chiar sub ochii polițiștilor locali, care în mod normal ar fi trebuit să intervină și să calmeze situația. Ei însă privesc nepăsători la actele de barbarism.

Între timp cazul a intrat în atenția polițiștilor constănțeni care fac acum cercetări. Vizați sunt angajații firmei de ecarisaj. Maltratarea animalelor este sancționată conform legii cu amendă penală care poate ajunge până la 10.000 de lei sau cu închisoare de la 2 la 7 ani.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>