Menu

Social
CISTERNĂ CU MOTORINĂ ÎN FLĂCĂRI

O cisternă cu 3 tone de combustibil și 2 tractoare au ars în această dimineață, în comuna Nănești, județul Vrancea. Pompierii au lichidat incendiul în mai puțin de o oră, urmând să stabilească de la ce a pornit focul. Din fericire nu au existat victime.

Un apel la 112 anunță, la primele ore ale dimineții un incendiu la o cisternă încărcată cu motorină, în comuna Nănești din județul Vrancea, unde ardea un rezervor de 3 tone de motorină. Imediat s-au deplasat în zonă pompierii de la ISU Vrancea, iar în sprijinul lor au ajuns și două autospeciale de stingere cu apă și spumă de la ISU Galați și o autospecială de stingere cu apă și spumă de la SVSU Măicăneşti. După aproximativ o oră, incendiul a fost lichidat, iar în urma acestuia au ars două tractoare, o remorcă cu un vas încărcat cu aproximativ 3 tone de combustibil și o remorcă în care se afla un utilaj agricol.

Din fericire nu au fost înregistrate victime, iar pompierii vor stabili și care a fost cauza care a dus la aprinderea cisternei.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>