Menu

Social
CELE MAI BUNE FIRME, PREMIATE

Cele mai bune firme din județul Buzău au fost premiate ieri seară pentru performanțele economice obținute în anul 2017. Printre societățile laureate s-au numărat TV SAT 2002, FIBER NET și RADIO ON AIR, care au obținut locul I la categoria întreprinderi mici și mijlocii, dar și diplome de excelență și trofeu pentru activitatea desfășurată în ultimii ani.

Cele mai bune firme din județul Buzău au fost premiate pentru performanțele economice din 2017 în cadrul ediției cu numărul 25 a Topului Firmelor buzoiene, eveniment organizat ieri seară de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură.

Printre firmele câștigătoare s-au numărat și societățile TV SAT MEDIA GROUP. Astfel, FIBER NET SRL a obținut locul I și trofeul de excelență la categoria „Întreprinderi mijlocii”, domeniul Activități de telecomunicații prin rețelele de cablu.

De asemenea, TV SAT 2002 s-a clasat pe locul I la categoria „Întreprinderi mici”, domeniul Activități de difuzare a programelor de televiziune, în timp de RADIO ON AIR, o altă societate parte a Grupului Media TV SAT, a ocupat locul I la categoria „Microînreprinderi”, domeniul Activități de difuzare a programelor de radio. Reprezentanții celor trei societăți au primit din pățea organizatorilor și diplome de excelență pentru activitatea desfășurată în ultimii șase ani.

Distincțiile, bazate pe rezultatele obținute de cele trei societăți în anul 2017, demonstrează încă o dată profesionalismul în ceea ce privește furnizarea serviciilor de cablu, televiziune, internet și radio în județul Buzău.

La ediţia din acest an a Topului firmelor buzoiene au participat 300 de reprezentanți ai societăților comerciale din județ, dar și oficialități locale.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>