Menu

Social
UN NOU SUPERMARKET

Și râmnicenii iubesc cumpărăturile. Dovadă că vestea apariției unui nou supermarket, ce aparține unui renumit retailer, a fost întâmpinată cu bucurie. Supermarket-ul va fi ridicat în locul fostei clădiri a Poștei din municipiu, imobil care zilele trecute a fost demolat.

Lucrările la noul supermarket au început zilele trecute. Magazinul ce aparține unui renumit retailer va fi ridicat pe strada Constantin Brâncoveanu, din Rm Sărat, în locul fostei clădiri a Poștei din municipiu. Demolarea clădirii Poștei a stârnit reacții de nemulțumire în Consiliul Local. Unii consilieri consideră că municipalitatea nu ar trebui să elibereze autorizații de desființare a unor clădiri emblematice.

Deși orașul nu duce lipsă de supermarketuri, râmnicenii spun că mai este loc de încă unul. În plus, deschiderea magazinului va crea noi locuri de muncă. Nu mai puțin adevărat este că deschiderea unui nou supermarket în Rm Sărat, poate dezavantaja micile afaceri din municipiu.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>