Menu

Social
SALVAT DE BALCON

La Constanța, pompierii au avut o misiune grea. Au trebuit să coboare de pe acoperișul unui balcon un adolescent rănit care a căzut de la etajul 4. Nimeni nu știe cum a ajuns băiatul să se prăbușească 1o metri în gol, însă țipetele lui de durere i-au alertat pe vecini care au chemat echipele de urgență.

Băiatul de 16 ani a căzut de la balconul locuinței sale și printr-un noroc extraordinar n-a ajuns pe asfalt. În picaj s-a lovit de acoperișul unui balcon ieșit în afară, care i-a oprit căderea. Acolo l-au găsit pompierii gemând de durere. Au ajuns la el prin scara blocului, ieșind pe geamul scării și coborând lângă rănit. A fost o intervenție dificilă pentru că tabla subțire pe care agoniza băiatul era ruptă și îndoită și asta le-a pus probleme mari salvatorilor.

În cele din urmă ajutată și de pompierii sosiți ulterior, targa cu adolescentul imobilizat a fost adusă la sol. Tânărul a fost transportat la spitalul de urgență. Analizele computer tomograf vor arăta dacă a suferit traumatisme majore la coloana sau doar lovituri care nu vor rămâne cu sechele pe viață.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>