Menu

Social
4 DINTR-O LOVITURĂ

Patru oameni dintr-o lovitură a spulberat un băiat de 2o de ani pe o trecere de pietoni din Constanța ! Avea permis de conducere de câteva luni și-a apăsat pedala accelerației la maximum. O victimă a murit la spital, o femeie este în comă, iar doi bărbați au suferit traumatisme multiple. Nu băuse nimic, însă chiar și așa e acuzat de ucidere din culpă și vătămare corporală gravă. Atenție, urmează imagini și detalii cu un puternic impact emoțional!

Scena accidentului a oferit imagini greu de suportat pentru trecătorii de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu. Patru oameni în pargul morții zăceau pe asfalt aruncați la 25 de metri de zebra de pe care fuseseră spulberați. Cu toții implorau ajutor, cu ultima suflare. Toate victimele se cunoașteau: erau prieteni și veneau de la o petrecere. Au traversat pe zebră tocmai ca să evite orice pericol, și nimeni și nimic nu i-a avertitzat de tragedia care urma să se întâmple în câteva clipe.

Câțiva trecători au sărit să-i ajute pe răniții care agonizau, iar alții au sunat la 112. Două echipaje de la SMURD și patru mașini de la Ambulanță au pornit urgent spre locul tragediei, iar spitalul județean a pregătit rapid liniile de garda. A fost cât pe ce să se declanșeze un plan roșu de intervenție. Ofițerii de la Rutieră au trimis 4 echipaje la locul tragediei: șoferul vinovat a fost găsit pe spațiul verde în șoc, incapabil să dea vreo declarație despre accidentul pe care l-a comis.

Din patru victime, două au fost stabilizate la fața locului. Unul dintre răniți a murit la spital la scurt timp după ce a fost dus în terapie intensivă. Șoferul vinovat va fi acuzat acum de ucidere din culpă și vătămare corporală gravă.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>