Menu

Social
MAȘINA PRIMĂRIEI FĂCUTĂ ZOB

Grav accident vineri după-amiază, în care a fost implicat un autoturism Dacia Duster al Primăriei Buzău. Mașina Primăriei a fost serios avariată după impactul cu un autoturism Renault Clio condus de o buzoiancă. Nimeni nu a fost rănit grav însă, în urma impactului, Duster-ul Primăriei va trebui înlocuit.

La volanul Dusterului Primăriei Buzău se află un șofer din aparatul administrației locale care se îndrepta pe bulevardul Unirii către Bariera Ploiești. La un moment dat, în fața sa, un Renault Clio care venea din sens opus a încercat să întoarcă pe linie continuă și astfel s-a produs impactul. Renault-ul Clio era condus de o farmacistă, care a povestit martorilor că încerca să intre în parcare, grăbindu-se să ajungă la serviciu.

Nimeni nu a fost rănit, iar accidentul a fost înregistrat ca tamponare. Imediat după eveniment, șoferul mașinii Primăriei a a dat jos numerele de înmatriculare ale mașinii, probabil la sfatul unor șefi din Palatul Comunal.
La locul imactului a apărut și o ambulanță, care ar fi trebuit să o preia pe șoferiță, însă aceasta a refuzat îngrijirile medicale.

Mașina Duster a Primăriei Buzău a fost avariată grav și, cel mai probabil, reprezentantiii administrației locale vor cere societății de asigurări să constate „daună totală”.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>