Menu

Social
DOUĂ INCENDII MAJORE

Două incendii uriașe au izbucnit, în nici 24 de ore, la Ploiești. Dacă primul a cuprins un depozit de mase plastice, al doilea a izbucnit astăzi dimineață la un depozit de materiale textile. Și în acest caz, incendiul s-a manifestat cu degajare mare de fum, iar la fața locului au fost mobilizați zeci de pompieri, în vederea localizării și stingerii focului. Între timp, la depozitul de mase plastice, pompierii încă acționează pentru lichidarea incendiului, activ de mai bine de 20 de ore.

Incediul care a izbucnit în această dimineață, în jurul orei 9.00, a cuprins un depozit de materiale textile, aflat în zona de nord a municipiului Ploiești. La fața locului s-au deplasat pompieri cu șase autospeciale cu apă și spumă. Reprezentanții ISU Prahova au declarat că focul s-a manifestat pe o suprafață de 100 de metri pătrați, cu degajare de fum, dar fără a exista pericolul de a se extinde.

În același timp, alte echipaje de pompieri se luptă să lichideze incendiul izbucnit ieri după –amiază, la depozitul de mase plastice. Incendiul de la depozitul de mase plastice s-a manifestat pe o suprafață de 8 mii de mp. Peste 60 de pompierii au intervenit cu 8 autospeciale cu apă și spumă, o autospecială descarcerare grea și o autoscară mecanică.

În ambele incendii, pompierii vor trebui să stabilească și cauzele care au dus la aprinderea materialelor.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>