Menu

Social
DOSAR PENAL PENTRU OMOR

Autorul incidentului de la mall-ul din Brăila este deja acuzat de tentativă de omor calificat și tentativă de tâlhărie și va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. În ceea ce privește starea victimelor, bărbatul înjunghiat se află în continuare în stare gravă, ca și unul dintre șoferii Braicar, loviți inițial. Răniții de la mall se află acum în afara oricărui pericol.

Au fost clipe groznice ieri după-amiază la mall-ul din Brăila, după ce un individ, probabil drogat, spun martorii, a intrat în plin cu mașina în ușile de acces în clădire, rănind mai multe persoane. Anterior, el înjunghiase un bărbat la Cazasu și lovise doi pietoni pe centura Brăilei.

Totul a început pe șoseaua de centură, acolo unde tânărul se dusese cu proprietarul unei mașini pe care voia să o cumpere, la un test-drive. La un moment dat, agresorul a scos un cuțit, l-a înjunghiat pe proprietarul mașinii, l-a dat jos din autoturism, și a fugit cu autovehiculul. După câțiva kilometri, în dreptul sediului societații de transport în comun Braicar, a zărit câteva persoane în fața porții, a ieșit de pe sensul său de mers, și a lovit doi bărbați aflați pe trotuar, angajați ai societății.

După ce i-a spulberat pe cei doi, tânărul și-a continuat în trombă drumul, ajungând la mall, unde a încercat să intre cu mașina în interior. A lovit stâlpii de protecție din fața intrării până i-a dărâmat și a reușit să treacă de primele uși, până când niște martori au reușit să îl scoată din mașină și să îl imobilizeze. În încercarea lui nebună de a intra în mall, a lovit totuși 7 persoane, printre care și doi copii, unul de 11 și unul de 13 ani.

În continuare, în stare gravă se află bărbatul înjunghiat și unul dintre șoferii Braicar loviți inițial, victimele de la mall fiind acum în afara oricărui pericol. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost 0,37 mg/l. Testele de sânge vor dovedi și dacă era sau nu drogat, așa cum afirmă martorii.

Agresorul a fost ridicat de polițiști și reținut pentru 24 de ore. Pe numele lui a fost deschis dosar penal pentru tentative de omor și tâlhărie. Agresorul este cunoscut oamenilor legii, el fiind condamnat anterior, în anul 2017, la măsura educativă a supravegherii pe o perioadă de 6 luni pentru comiterea, în cursul anului 2015, a infracțiunii de lovire sau alte violențe.

 

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>