Menu

Sport
EȘEC PE TERENUL LIDERULUI

Înfrângere categorică suferită în Capitală de Handbal Club Buzău în etapa a noua a Ligii Zimbrilor, în fața formației CSM București. A fost 33-23 pentru liderul campionatului, după un meci controlat autoritar. Echipa din Buzău se află la al șaptelea eșec în campionat.

Disputa din Sala „Rapid” nu a avut istoric, deoarece CSM București s-a desprins pe tabelă începând cu minutul 10 și a dictat ritmul până la final. De la 5-5, „tigrii” au marcat de șapte ori consecutiv, au condus cu 18-10 la pauză, iar în partea a doua s-a ajuns inclusiv la 13 goluri diferență. Bucureștenii s-au impus cu 33-23 și au bifat al șaptelea succes în acest sezon. În schimb, elevii lui Eliodor Voica au ajuns la al șaptelea meci fără victorie în campionat. După 9 etape, Handbal Club Buzău se află pe locul 11, cu doar șase puncte.

Pentru echipa buzoiană urmează o nouă partidă foarte dificilă, cu Potaissa Turda. Întâlnirea este programată joi, 15 noiembrie, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>