Menu

Social
UN TRIPLU ASASINAT ZGUDUIE ROMÂNIA

Un triplu asasinat cutremură oraşul Călăraşi, dar și o țară întreagă. Doi bătrâni și fiica sa, au fost înjunghiați, aseară, în propria casă, chiar de un tânăr care se afla în plasament la aceștia. Făptașul ar fi fost ajutat de un alt prieten, iar la crima odioasă a asistat un al treilea tânăr. Tinerii au fost reținuți și dacă vor fi gășiți vinovați riscă închisoarea pe viață. Vă avertizăm că urmează detalii care va pot afecta emoțional!

Aseară în jurul orei 21.45, un vecin al familiei ucise a sunat la 112 şi a anunţat disperat că un bărbat de 82 de ani, soţia lui în vârstă de 80 de ani şi fiica lor de 58 de ani, au fost ucişi prin înjunghiere, în propria casă.

Făptaşii ar fi fost un băiat de 17 ani, orfan, pe care familia l-a crescut de mic şi un alt prieten al acestuia. La întreaga scenă ar mai fi asistat un alt băiat, care s-ar fi dus şi le-ar fi povestit unor rude scena sângeroasă. Imediat, la fața locului s-au deplasat oamenii legii. Suspecţii au reușit să fugă după comiterea faptei, cu mașina victimelor, ei fiind prinşi în trafic de către polițiști și duși la audieri.

Din primele informaţii se pare că toţi trei erau consumatori de etnobotatice. Probele prelevate de la cei trei tineri vor stabili dacă în momentul comiterii crimei erau sub influența substanțelor psihoactive. Dacă vor fi găsiți vinovați, făptașii vor fi închiși pe viață. În prezent, cei trei minori se află în custodia poliției.

Toți trei erau în prezent instituționalizați la Centrul de plasament Perișoru, din județul Călărași. Oamenii legii încearcă să stabilească motivul care a stat la baza triplului asasinat.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>