Menu

Social
“RECORD” LA TRECERILE DE PIETONI

Dorel s-a apucat de  făcut marcaje rutiere și a ajuns zilele trecute la Suceava. Pe o stradă proaspăt asfaltată au fost marcate nouă treceri de pietoni. Și asta nu e tot. Strada este una înfundată, are 300 de metri lungime, și pe care se află doar 25 de case.

Intersecția și trecerea de pietoni! Așa arată strada Bogdan Vodă, din Suceava, care are doar 300 de metri. A fost asfaltată recent şi pe carosabil au fost marcate nouă treceri de pietoni, ceea ce îngreunează traficul.Trecerile de pietoni sunt deocamdată doar marcate pe carosabil, fără să fie semnalizate și prin indicatoare rutiere. Lucrările au stârnit stupoare și indignare în rândul sucevenilor. Autoritățile sucevene recunosc că  lucrarea “este de domeniul lui Dorel” însă spun că aceasta s-a făcut conform avizului Poliţiei Rutiere. De cealaltă parte, reprezentanții poliției susțin că deja au fost aplicate sancțiuni în acest caz.

Reprezentanții primăriei spun că după toată această poveste, cei responsabili de verificarea în teren a proiectelor puse în executare, ar trebuie să fie mult mai atenți, așa încât astfel de situații să nu se mai repete.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>