Menu

Social
UN PREOT A LOVIT MORTAL O FEMEIE

Tragedie, aseară, în județul Suceava. O femeie a murit, iar alta a ajuns la spital în stare gravă, după ce un preot, le-a lovit cu mașina, apoi a fugit de la locul accidentului. Bărbatul a fost găsit de polițiști acasă, o oră mai târziu. Când l-au testat cu aparatul etilotest, au constatat că era băut.

Accidentul s-a petrecut în Mitocu Dragomirnei, o localitate aflată la câțiva kilometri de Suceava. Cele două femei, însoțite de o colegă, se întorceau de la serviciu, și mergeau pe marginea drumului, când au fost lovite în plin de mașina preotului și aruncate în șanț. Lucrau ca infirmiere la Spitalul de Recuperare Neuropsihiatrică din Mitocu Dragomirnei. După impact, șoferul a demarat în trombă și a fugit de locul faptei. Localnicii care au auzit zgomotul au ieșit din case și au dat imediat alarma. Una dintre femei, în vârstă de 41 de ani, a făcut stop cardio-respirator,  dar, în ciuda eforturilor cadrelor medicale nu a mai putut fi salvată.

Polițiștii l-au identificat rapid pe șofer, care se dusese liniștit acasă. După ce a fost testat, s-a constatat că avea o alcoolemie de 0,88 miligrame pe litru în aerul expirat. A fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

De la spital, preotul a fost dus la audieri. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere și vătămare din culpă, fugă de la locul accidentului și pentru conducere sub influența alcoolului.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>