Menu

Social
INSPECTOR ANTIDROG, ANCHETAT DE POLIȚIȘTI

Un inspector de la Agenția Națională Antidrog din Constanța care a fugit de la anchetă, din sediul Poliției, a fost prins și reținut pentru 24 de ore. Cosmin Gurită furase un telefon scump dintr-un magazin, dar după câteva ore l-a dus înapoi. Chiar și așa este acuzat de furt și anchetat penal. La audieri a fost lăsat într-un birou cu avocatul său și a sărit pe geam după care s-a făcut nevăzut.

El este Cosmin Guriță, inspector la Agenția Națională Antidrog din Constanța. Cercetat disciplinar de către șefii lui pentru mai multe abateri la serviciu, acum a ajuns și în atenția poliției cu un dosar penal pentru furt. A fost adus la secția 1 din Constanța pentru audieri, iar după prima parte a interogatoriului , inspectorul a cerut o pauză.

Nici pe la serviciu n-a mai trecut de câteva zile. Ultima ispravă a inspectorului antidrog i-a lăsat perplecși și pe șefii lui. De altfel Cosmin Guriță pare să probeze un comportament din ce în ce mai anacronic în raport cu meseria pe care o are. Problemele bărbatului căutat de politsti au început cu ceva timp în urmă când soția a divorțat și-a plecat împreună cu copilul lor. De atunci a făcut viața calvar și vecinilor și colegilor la serviciu.

Psihologii spun că toate aceste răbufniri nu sunt altceva decât rezultatul acumulării unor frustrări repetate și a unor probleme personale rămase neconsiliate. Șefii lui vor să-l trimită la un examen psihologic și apoi să decidă care va fi soarta lui în ceea ce privește încadrarea în muncă. El se află în prezent în arestul poliției din Constanța, fiind reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore. Inspectorul fugar va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>