Menu

Sport
EȘEC PREVIZIBIL

Handbal Club Buzău 2012 nu a reușit surpriza în etapa a 10-a din Liga Națională de handbal masculin. Potaissa Turda a venit la Buzău ca mare favorită și a reușit să se impună, scor 33-27, în fața elevilor lui Eliodor Voica. Pentru handbaliștii buzoieni urmează alte două partide grele.

Partida a început cu echipa buzoiană la conducere însă, treptat, jucătorii de la Potaissa au reușit să își impună jocul. Astfel, oaspeții au intrat la cabine cu un avantaj de 4 goluri, scor 17-13. Repriza secundă a început cum nu se poate mai rău pentru Handbal Club Buzău iar Turda s-a desprins decisiv încă din primele minute ale părții a doua. Potaissa a marcat gol după gol iar în minutul 44, scorul era deja 26-19 pentru ardeleni. Meciul s-a încheiat cu victoria clară a Potaissei, scor 33-27.

În ciuda acestui eșec, Handbal Club Buzău 2012 se menține pe poziția 11 în clasament, în fața formațiilor din Suceava, Făgăraș și Cluj. Pentru echipa din Buzău urmează două partide cel puțin la fel de grele, ambele urmând să se dispute în deplasare, în Capitală. Mai întâi, vor evolua la CS Dinamo, apoi la CSA Steaua.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>