Menu

Social
AMENZI DE CINCI ORI MAI MARI

Amenzi de cinci ori mai mari, decât în prezent, pentru șoferii care parchează pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități. Sancțiunea, extrem de dură este prevăzută într-un proiect de lege aflat în Parlament.

Șoferii care parchează fără drept pe locurile rezervate persoanelor cu dizabilități ar putea plăti amenzi de până la 10.000 de lei, iar mașina le poate fi ridicată, potrivit unui proiect legislativ susținut de parlamentari din toate partidele.

În prezent, amenda pentru ocuparea ilegală a locurilor de parcare destinate șoferilor cu dizabilități ajunge la 2.000 de lei. Proiectul de act normativ a fost pus în atenția deputaților pentru dezbatere. Pentru a intra în vigoare, proiectul are nevoie de votul favorabil al Parlamentului, de promulgarea președintelui Klaus Iohannis și de publicarea în Monitorul Oficial.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>